Betalen en afzeggen

Afzeggen en verzetten van een afspraak

tot 48 uur (twee werkdagen) van tevoren: Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de sessie je afspraak kosteloos afzeggen of verplaatsen. Een sessie afzeggen of verzetten kun je het beste telefonisch doen. Dan maken we meteen een andere afspraak. Als ik niet in staat ben de telefoon meteen te beantwoorden kun je een bericht inspreken. Ook buiten mijn werkdagen beluister ik regelmatig mijn voicemail. NB: Een afspraak is pas afgezegd of verzet op het moment dat je een bevestigende reactie hebt gekregen.

twee werkdagen tot 1 uur van tevoren: Bij het verzetten van een gesprek minder dan 48 uur (twee werkdagen) voor aanvang van dat gesprek, worden de helft van de kosten voor deze sessie in rekening gebracht. 

niet afgezegde sessie: Bij het geheel wegblijven van een afspraak of het afzeggen binnen 1 uur voor aanvang van de sessie worden de gehele kosten van de sessie in rekening gebracht. 

Waar betaal ik precies voor?
Als cliënt van mijn praktijk betaal je natuurlijk een bepaald tarief. In de meeste gevallen gaat het om een uurtarief voor individuele begeleiding. Ik ben goed geschoold en gespecialiseerd in kortdurende hulpverlening.

Wat zit erbij in?
Voorbereiding, administratie, kort mail- of telefonisch contact met jou zijn bij de uurtarieven inbegrepen. Dat wil zeggen dat ik dat niet apart in rekening breng. 

Wat zit er niet bij in?
Soms is het nodig om tussen twee afspraken door een digitaal of telefonisch contact te hebben. Dan valt dat onder e-coaching of e-begeleiding. Als dat korte contacten zijn die ik vlot kunnen afhandelen kost je dat niets extra's. Vraagt het van mij wat meer tijd, dan zet ik de werktijd op de nota. Dit factureer ik per kwartier. 

Overdracht of verslag
Ook als je van mij een verslag of overdracht wilt, bijvoorbeeld voor je huisarts, contact met je bedrijfsarts of werkgever, dan vraag ik dezelfde vergoeding per kwartier. Dit overleg ik altijd eerst met jou.


 Betaling en declaratie verzekeraar
De kosten voor een sessie worden achteraf in rekening gebracht. Aan het eind van iedere kalendermaand mail ik je een factuur over de voorgaande maand. Deze factuur kun je indien gewenst vervolgens zelf bij je verzekeraar declareren.

Als je coach of therapeut afzegt

Bij ziekte of anderszins onvermijdbare afwezigheid van mijn kant zal de geannuleerde sessie vanzelfsprekend niet in rekening worden gebracht.

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht