Missie en visie

Het gaat goed met je!
In 2008 is Froukje met praktijk de Bovenkamer begonnen. Ze had zojuist een coachopleiding afgerond. "Het ging goed met me en dat had ik mede te danken aan die koffer vol prachtige werkvormen die ik door de coachopleiding en mijn studie op zak had. Ik was zo enthousiast geworden over de kracht van coaching en therapie dan ik dit onmiddellijk wilde uitdragen. Aan wie het maar horen wilde. Daarom ben ik er voor jou. Mijn missie is dat het goed met je gaat. "

OntwikkelingWe zijn ervan overtuigd dat wat je aandacht geeft groeit. Door aandacht te schenken aan je doelen en verlangens in je leven, zul je er automatisch naartoe groeien, als een boom naar het licht. Dat betekent niet dat iedereen alles kan. Maar je kunt wel de goede beweging maken richting het mooiste leven binnen de mogelijkheden en beperkingen die jij als persoon hebt.  


Dromen
Nu sta jij op het punt jezelf te ontwikkelen en je dromen realiseren. Al weet je misschien nog niet precies hoe die eruit zullen zien. Dat is precies ook waarbij ik jou wil helpen. Dat je net als ik je eigen talenten en kansen leert benutten. Als ik je daar blij mee kan maken, ga ik aan het eind van de dag met een heel tevreden gevoel weer naar huis. Want als jij de dingen (weer) met plezier doet en kunt genieten van je leven, dan kun je dat op jouw beurt ook uitstralen aan jouw omgeving. Waarmee we samen de wereld een beetje zonniger maken. Dan is mijn missie geslaagd. 

 

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht