Zakelijk

Praktijk de Bovenkamer is er ook voor organisaties

Gezonde collega's maken een gezonde organisatie. 
Ik draag graag bij aan vergroting van de mentale veerkracht van je medewerkers. 

Daarbij kun je denken aan:

Individuele (herstel) trajecten
Medewerkers worden ziek. Een veel voorkomende oorzaak van uitval is stress klachten. Daarnaast is psychisch lijden zoals een depressie of verlies vaak een oorzaak van uitval. Dan zijn individuele sessies voor je uitgevallen medewerker een goede manier om weer opnieuw balans te vinden. 
Als ervaren coach en therapeut ondersteun ik regelmatig de driehoek leidinggevende, bedrijfsarts en medewerker, om herstel niet alleen te bespoedigen maar ook op zo'n manier te bewerkstelligen dat de medewerker duurzaam veerkrachtig blijft. 

In kortere of langere trajecten ondersteun ik het herstel en de re-integratie van medewerker. Daarbij voer ik graag bij de start en tussendoor driegesprekken met medewerker en leidinggevende. Zodat iedereen van elkaar weet wat er nodig is voor een prettig en gezond herstel. 

Groepstrainingen
Vanuit mijn expertise op het gebied van mentale gezondheid, stress en slaapproblemen, verzorg ik regelmatig voor grotere en kleinere groepen scholing over deze onderwerpen. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jij en jouw medewerkers de signalen van overmatige stress leren herkennen? Of wil je je medewerkers laten weten wat ze vandaag al kunnen doen om de basis voor een gezonde nachtrust te vergroten? Neem dan contact met me op voor een aanbod dat geheel is afgestemd op de wensen en noden van jouw organisatie. 

Neem contact met mij op:

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

 

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht