Plezier en balans

Moe en druk, het hoort er toch bij?
Als je leven uit balans is dan merk je dat. Doordat je vaker moe bent, bijvoorbeeld, of prikkelbaar. Doordat je veel aan het piekeren bent of weinig rust meer ervaart. Het gevaar bestaat zelfs dat je gaat geloven dat het er allemaal bij hoort.

Zo help ik je

 • Persoonlijke coaching
  T
  ijdens de gratis kennismaking stellen we eerst je doel vast. Misschien weet je al wat je wilt. Misschien weet je alleen nog maar wat je niet wilt. Samen verkennen we waar je naartoe wilt. Vervolgens nemen we een aantal sessies om daaraan te werken. Ik help je je doelen te bereiken. Zodat het weer goed met je gaat. 

 • Individuele therapie
  T
  ijdens het gratie kennismakingsgesprek vertel jij waar je tegenaan loopt. Samen verkennen we hoe we oude patronen kunnen doorbreken of hoe je kunt accepteren wat niet te veranderen is. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten. 
 • Lees hier tips om lekker in je vel te (blijven) zitten.

  lentebloesem

Geluk als medicijn
Misschien wist je al dat stress en zorgen een negatieve invloed op je gezondheid hebben. Maar wist je ook dat  plezier, innerlijke rust en geluk een onmiddellijke positieve invloed op je gezondheid hebben? Hoe zou het voor je zijn als je dit ook iedere dag zou ervaren? Het ligt vaak binnen handbereik. Investeer in jezelf, zorg voor jezelf en gun jezelf een leven gevuld met plezier en balans.

Wat anderen over mij zeiden

"Doordat ik het vaak te druk had op mijn werk ging de tijd steeds vaker sneller dan ik nog kon bijbenen. Daar had ik genoeg van en ik wilde graag de balans herstellen. Froukje heeft me daar geweldig bij geholpen."

"Ik heb vooral geleerd milder te zijn naar mijzelf." 

Neem contact met mij op:

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht