Slaapproblemen

Slaapproblemen zijn meer dan vervelend
Slecht slapen is vervelend. Lange tijd slecht slapen is meer dan dat. Het gaat ten koste van je plezier en je energie overdag. En tenslotte van je gezondheid. Daar wil je natuurlijk graag wat aan doen. 

Aan en uit knop
Dat klinkt gemakkelijker dan het is. We hebben geen aan en uit knop. En een goede nachtrust is het resultaat van een complex geheel van activiteiten overdag. Soms kom je in een verkeerd spoor terecht. Dan is goed slapen niet meer vanzelfsprekend. In dat geval kan ik je goed helpen om weer op het juiste spoor te komen. 

japanse annemoon groter

Individuele hulp
Om te beginnen ben je altijd welkom voor een gratis kennismaking. We brengen in kaart wat je problemen zijn en hoe ze ontstaan zijn. De wachttijden zijn wisselend.  Kijk hier voor het overzicht.

Slaaplog en adviezen
We werken o.a. met een slaaplog dat je kunt bijhouden. Je krijgt na de eerste keer meteen persoonlijke tips op maat die van toepassing zijn op jouw eigen situatie. In de vervolgsessies kijken nog eens beter naar de onderwerpen die je 's nachts bezig houden en je krijgt methodes aangereikt om daar overdag mee aan de slag te gaan, zodat je 's nachts in bed weer lekker zult kunnen slapen.

Download het slaaplog

 

Jij bent jij 
Verder gaan we op zoek naar jouw persoonlijke karakter en de daaruit voortvloeiende (denk-)patronen die maken dat je op dit moment slecht slaapt. Als we ritme, gewoontes en gedachten alle drie weer in het goede spoor hebben zul je merken dat je weer beter zult slapen. 

 

VergoedingenDe hulp van Praktijk de Bovenkamer wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullend pakket. Wil je weten wat jouw verzekering vergoedt?Hier vind je een uitgebreid overzicht.
Als je een werkgever hebt kun je die ook vragen om een bijdrage in de kosten: de meeste werkgevers investeren graag om hun werknemers gezond en vitaal te houden.


Soms verwijs ik doorSoms, echter, komt het voor dat ik denk er andere hulp beter past bij jouw vraag. Dan zal ik je adviseren om in overleg met je huisarts naar bijvoorbeeld een slaapcentrum te gaan. 

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht