kwaliteitswaarborg

Coaching en Therapie Praktijk de Bovenkamer is een kleine praktijk voor psychosociale hulpverlening en persoonlijke coaching. Het is de praktijk van Froukje Wijbenga, ontstaan uit haar wens om haar talenten in te zetten voor diegenen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling en plezier en balans in het leven. 

Persoonlijke benaderingVeel cliënten ervaren door deze kleinschaligheid de persoonlijke aanpak die hoort bij een kleine praktijk. Dat heeft tot gevolg dat ik maatwerk kan leveren. Daar zetten ik me dan ook keihard voor in.  Op die manier wil ik ervoor zorgen dat jij als cliënt de hulp krijgt die bij je past en die je verdient. 
 

CSR methode
Froukje Wijbenga is opgeleid door het CSR centrum. De CSR-methode biedt een heldere en doelgerichte methodiek voor stress- en burn-outcoaching.  Kijk voor meer informatie hierover bij mijn pagina over de burn-out herstelcoaching of op de website van het CSR.

Lidmaatschappen
Froukje Wijbenga is lid van beroepsvereniging het NVPA
Zij is tevens aangesloten bij klachten organisatie Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg, het SCAG.  
Verder is zij  lid van het RBCZ

BTW-id: NL 002155082B67
KVK nummer: 01137958

Bij- en nascholing
Om de kwaliteit op peil te houden volg ik na-en bijscholingen en neem ik deel aan intervisie- en supervisie bijeenkomsten. Daarnaast ben ik lid van een beroepsvereniging die hoge eisen stelt aan  zaken als kwaliteit, scholing, ervaring, klantvriendelijkheid en huisvesting.
 
Opdrachtgevers uit het verleden.  Naast vele particuliere cliënten werd Praktijk de Bovenkamer al ingehuurd door onder andere: Gemeente Westerkwartier, Van Waarde,  Stichting Leerplan Ontwikkeling,  Rabobank Assen.

logo het nvpalid rbczSCAG logo 

050 - 21 12 745
froukje@praktijk-debovenkamer.nl
www.praktijk-debovenkamer.nl
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

De praktijk is Geregistreerd lid van koepelorganisatie het RBCZ, beroepsvereniging NVPA en geschilleninstantie SCAG

Praktijk De Bovenkamer is geregistreerd lid van de NVPA   RCBZ   SCAG   Parktijk De Bovenkamer is partner van CSR Expertisecentrum Stress en Veerkracht